zaterdag 5 oktober 2013

Vorstelijk luxe chalet in Frankrijk


Hou je van sneeuw, veel luxe en behaaglijkheid op niveau, en ben je nog op zoek naar de ideale wintersportbestemming om je vakantiespaarpotje eens goed voor te legen?
Dan hebben wij een bijzondere locatie voor jou op het oog!
 
Chalet ‘Sun Arbois’

De elegante luxe chalet ‘Sun Arbois’  heeft de klassieke wintersportplaats Megève aan zijn voeten. De Megève is een van de allereerste Franse ski-resorts waar sinds de jaren ’20 vele koninklijke families vakantie kwamen vieren. Het resort is momenteel qua geschiedenis, karakter en sfeer nog steeds één van de meest chique wintersportplaats van Frankrijk.   


 Sun Arbois heeft een adembenemend uitzicht op de bergen en heeft ondanks zijn majestueuze uitstraling een erg intieme, warme en vriendelijke sfeer. Zoals de traditie zich kenmerkt heeft ook dit chalet vier niveaus, al dan niet bereikbaar door een indrukwekkende glazen lift.

 
De kamers zijn allemaal even prachtig! Er is grote woonkamer met open haard, een eetkamer met direct toegang tot het terras. Er is een grote, professionele keuken, voorzien van de meest luxe benodigdheden.
 
 
Er is tevens is er een wijnkelder, een zwembad met jacuzzi en een homecinema. Er is uiteraard een skiruimte  voor al je spullen en de garage biedt ruimte voor 4 auto’s. En mocht je rover beschikken… er is zelfs ook een aparte kamer voor je personeel.

De huurprijs van dit subliem mooie, luxe chalet varieert van 40-180 mille. Dus wil je kerst of oudjaar hier op vorstelijke wijze vieren dan moet je wel over een goed gevuld spaarvarkentje beschikken. Even doorsparen misschien, maar dan heb je ook wat!!
 

Bron: www.pureconcept.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten