zondag 27 oktober 2013

De nieuwste Range Rover: wendbaar & alert

De nieuwste Range Rover, de Range Rover Sport is de meest dynamische Land Rover ooit. Hij is krachtig, alert, wendbaar en uitgedaagd om de aller zwaarste omstandigheden te trotseren en dus ook prima opgewassen tegen extremer weer. Het uiterlijk van deze Range Rover Sport op zich is geen hele grote verrassing, al heeft hij wat meer weg van de Evoque dan de klassieke Range Rover. Het nieuwe model is 400 kg lichter, comfortabeler en over wat eleganter dan zijn voorganger.

 
Eigentijds & luxe sport-interieur
Er ontbreekt niets aan het perfect uitgevoerde interieur waarvan de zitplaatsen in lengte kunnen worden versteld voor nog meer zitcomfort. Het full-size glazen panoramadak met schuifgedeelte voorziet de Range Rover van weelde aan daglicht.








Surround Camera Systeem
Vijf digitale camera's bieden een nagenoeg 360-graden overzicht op het touchscreen en geven u voldoende overzicht bij minder zicht of bij onoverzichtelijke situaties.


Autobiography Dynamic.
De Range Rover Sport is er in vele uitvoeringen. De meest luxe uitvoering met zeer luxueuze Autobiography-uitrusting is voorzien van zeer dynamische details. Beschikbaar met zowel de SDV6 diesel als met de Supercharged benzinemotor.

Adaptieve cruise control met file assistent
De adaptieve cruise control (ACC) houdt een ingestelde vrije ruimte aan tot een voorligger, zelfs wanneer deze van snelheid verandert. Met file assistent (QA) kan de auto zelfs automatisch afremmen en tot stilstand komen bij een file.
 

De Range Rover Sport is in Nederland verkrijgbaar vanaf € 83.500 (incl. BTW en BPM). Daarbij zullen de uitvoeringen met TDV6-motor een groen energielabel C krijgen.

Kortom, zeer mooie, luxe en stoere auto voor echte luxe liefhebbers!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten