zaterdag 20 juli 2013

Uitzonderlijke luxe in voormalig fort

Deze Naamse citadel ligt nabij de Belgische Ardennen. De vesting is nog redelijk intact en indrukwekkend om te zien. De Place de l’Ange biedt volop mogelijkheden om te shoppen, lokale ambachten te bewonderen of aan culturele evenementen deel te nemen.

Wij vonden hier B&B Ne5T Hotel en Spa.
Met woonkamers ingericht in Marokkaanse- , art-déco- of high tech stijl. De slaapkamers zijn uitgerust met uitgesproken luxe bedden en de badkamers met een bad en/of grote douche. Het bijzonder lichte tweepersoons appartement is in high-tech sferen ingericht en ligt op de eerste verdieping. De technologie en ronde vormen van de keuken zijn bijzonder. Het slaapcomfort is top. De douche is in een open ruimte en uitgerust met lichttherapie technologie. Ontbijten kunt u ook op het terras met uitzicht op het park.


Op de tweede verdieping zijn de 2 luxe tweepersoons suites. De eerste suite heeft een intiem salon met daarnaast een luxe slaapgedeelte en badkamer met douche en badkuip in Italiaanse stijl. De andere suite is uitgerust met een bureau, badkamer, dressing en luxe slaapgedeelte.


In de gewelfde stenen kamers van de SPA kunnen uw zintuigen een magisch moment beleven. Laat u verwennen door de masseurs, in comfortabele hamams, Medy Jet massages, hydromassages en essentiële oliën.


Ook als u van beweging houdt bent u hier aan het juiste adres met tal van trainings- en fitnessfaciliteiten en zowel een openlucht- als indoor zwembad.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten