zaterdag 22 juni 2013

Spontaan shoppen in ’t Ginneken in Breda

Na een week hard werken is het op zaterdag tijd voor ontspanning. Op zoek naar een cafeetje om wat te borrelen, kwamen we terecht in ’s pittoreske Ginneken, het mooiste deel voor de bon vivant in Breda.

Mijn interesse werd onderweg gewekt door een mooi gestileerde etalage van de TonicStore. De deuren waren nog open, al was het wat na sluitingstijd. Een beetje onzeker vroegen we de eigenaresse of we nog welkom waren, maar we werden met open armen ontvangen en er werd ons een heerlijke cappuccino aangeboden, waardoor we ons direct welkom voelden.
 
De winkel wordt gerund door moeder en dochter. Met veel enthousiasme en gevoel voor kleding en kleur wordt hier de moderne vrouw echt in de watten gelegd. Dat de dames veel smaak hebben blijkt ook absoluut uit hun assortiment: prachtige zijden blouses, tunieken en shawls. Maar ze hebben ook exclusieve accessoires en sieraden, waaronder de wooden watches. Dé horlogetrend van nu, waar ik laatst nog over heb geschreven.
 
 
Natuurlijk heb ik zelf ook een paar nieuwe aanwinsten gescoord, die dankzij de sale ook nog eens betaalbaar waren. Afsluitend kreeg deze levensgenieter zelfs nog een  mooie Shiraz cadeau, een wijn speciaal gemaakt voor het goede doel: van de opbrengst worden huisjes gebouwd voor Stichting HomePlan in Zuid Afrika.
 
‘De TonicStore’, een ideaal adresje voor spontane ingevingen en exclusieve damesmode.
www.tonicstore.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten