maandag 3 juni 2013

Restaurant 't Weeshuys Geertruidenberg

Heerlijk uit eten geeft een gevoel van luxe...Het beloofde een heerlijke avond te worden, we kwamen terecht bij 't Weeshuys in Geertruidenberg, dat garant staat voor een sensatie van onze smaakpupillen. Mijn geliefde en ik kwamen aan op een idyllische marktje, voorzien van oude kasseien en genoten van de felgroene bladeren aan de prachtige platanen. Na binnenkomst in de sfeervolle entourage van het restaurant werden we verrast met een heerlijke Kir Royal van Taittinger Champagne.



De champagne werd geserveerd met een verrukkelijke, prachtig opgemaakte amuse. Een mousse van gele paprika met asperges en een rolletje eendenborst, waarbij de mooie verlichting op de prachtige statige pilaren zorgde voor een liefdevolle en karakteristieke sfeer. 


De chef verraste ons vervolgens met een frisse salade met kalfsvlees, waarbij we overschakelden naar een volle, kruidige Cabernet Sauvignon met aanwezige houttonen. Ons hoofdgerecht was de klap op de vuurpijl! Een malse ossenhaas met boerenspek en vervolgens nog een paar sublieme lamskoteletjes, mjammie!

We sluiten af met een mooi dessert en koffie met een mooie basilicum-aardbei mousse en genieten nog heerlijk na van deze zwoele lente-avond.

't Weeshuys, zeker een aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten