zondag 16 juni 2013

Luxe overnachten in Beluga Mansion Maastricht

Enige tijd geleden zijn we, na het bijwonen van een fantastische bruiloft in een romantisch kasteel, nog een weekendje naar het historische en gezellige Maastricht geweest. We logeerden in het Beluga Mansion. Beluga Mansion is een schitterend gerenoveerd herenhuis, dat zeer luxueus is ingericht en is gesitueerd aan het prachtige stadspark in hartje Maastricht. Bij aankomst stonden twee attente vriendelijke gastvrouwen ons op te wachten. We kregen een rondleiding door het charmante mansion dat geheel tot onze beschikking stond.


Er was een prachtige woonkamer met mooie witte shutters, een luxe keuken en een heerlijke slaapkamer, waar de open haard al voor ons brandde. Aangrenzend was een fijne badkamer, met een klassiek bad op pootjes. 


Wat het verblijf extra aangenaam maakte was de saunakamer, met stortdouche, sauna en buiten op de binnenplaats een heerlijke jacuzzi. De finesse, de details...het was allemaal even verzorgd. En de champagne die koud in de koelkast op je ligt te wachten, was helemaal een extra cadeautje.


Beluga Mansion ligt op loopafstand van het centrum van Maastricht en is zeker een aanrader voor een luxe verblijf in Maastricht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten